Questions: VA255-15-R-0681 FCA Modernize Elevators P5 & P6 Building 26

Q1: While checking the existing voltage to the two elevators, found out that only the south
elevator is on the emergency power. The north unit is on normal power. Can the new elevators
stay this way, or is the intent that both elevators are to be on emergency power?

Al: Paragraph 2.4 Power Supply, sub-paragraph A, of the specifications states “Power for
emergency operation of elevators specified will be available from emergency power feeders
and transfer swicth.” So yes, they both need to be on emergency power.

**XEND OF QUESTIONS***



