Question #1: Can you please clarify what you mean by "The intent is to award a minimum of 2
and maximum of 5 IDIQ contracts in each discipline..."? Does this mean there will be 2-5
architectural awards, 2-5 engineer awards, etc., or a total of 2-5 total combined discipline
contract awards?

Answer #1: The Government will award 2-5 IDIQ contracts to each of the following
disciplines: Architectural; M/E/P (Mechanical/Electrical/Plumbing projects) and Civil.

Question #2: Can we submit copies of CPARS in lieu of the questionnaire?

Answer #2: You can submit CPARS, however they will count towards your 60 page limit.
As indicated in the notice, CPARS and PPIRS may be used by the Government.

Question #3: Are we required to submit a questionnaire/CPARS for each project in section F,

including consultant’s projects?

Answer #3: Yes, either a questionnaire or CPARS will be accepted; as noted in the notice

CPARS and PPIRS may be used by the Government.

Question #4: You mention that the questionnaires should go to the CO and Project Managers?
Really, both?

Answer #4: It is your choice to send to your customers, as the Government is not
responsible for any unreceived questionnaires, rather seeking past performance
information on firms. The questionnaire can be sent to the CO and/or Project Managers.
Question #5: If we submit CPARS, is that included in 60 page limit?

Answer #5: Refer to question/answer #2; Yes.

Question #6: Does 60 pages include parts I and 11 or just part 1?

Answer #6: All inclusive

Question #7: Does 60 pages include cover letter?

Answer #7: No

Question #8: Is it 5-7 Projects or ten projects in Item F? or does the 5-7 narratives apply to Item
H only?

Answer #8: 5-7 projects as indicated by the notice.
Question #9: Do we need to list the projects of the Sub-Contractors over 100K or just prime?

Answer #9: Prime



Question #10: The SF 330 forms available on-line at www.gsa.gov/portal/forms/type/SF have
margins of 1/2” Left and Right and %4” at top and 1” bottom.

Are these margins acceptable given you requested “8 1/2” X 117, with at least one inch margins
on all sides”

Answer #10: The SF330 is a GSA product, not controlled by the Contractor or Veterans
Affairs (VA), so the VA understands these margins are not adjustable.

Question #11: Isn’t the prime contract holder and “employees of other eligible service-disabled
veteran owned small business concerns” eligible to make up the over 50 percent requirement for
VA contracts?

Answer #11: This is a Service-Disabled Veteran-Owned Business Set-Aside, FAR Clause
52.219-27 and VAAR Clause 852.219-10 will apply; registration with the Vendor
Information pages database, http://www.VetBiz.gov is required and will be verified.
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